Στην Πάτρα με τον κολλητό του φίλο, αποφάσισε να περάσει τις απόκριες, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ήρθε στην πόλη και μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη συμμετείχαν στην τρελή γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας, όχι ως θεατές, αλλά ως καρναβαλιστές.

Φορώντας τη στολή τους και με μπόλικη διάθεση για ξεφάντωμα, βγήκαν στους δρόμους της Πάτρας και έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι. Τόσο στην νυχτερινή ποδαράτη, όσο και στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής οι δύο φίλοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Πέρα όμως από αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κόσμος που τους αναγνώρισε, έτρεξε να φωτογραφηθεί μαζί τους, με τον Γιώργο Μαυρίδη να μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ δεν αρνήθηκε σε κανέναν.

Δείτε εικόνες από τις καρναβαλικές στιγμές των δύο φίλων, καθώς και φωτογραφίες που έβγαλαν με τον κόσμο:


Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) φωτο Γιάννης Σαρηγιάννης

φωτο Γιάννης Σαρηγιάννης

Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) Μαυρίδης & Αναδιώτης έζησαν με τρέλα το Πατρινό Καρναβάλι - Χαμός από τον κόσμο για μια selfie! (φωτο) φωτο sasa_sasoni_

φωτο sasa_sasoni_

φωτο fotisaggelakopoulos

φωτο fotisaggelakopoulos