Η Άννα είναι ράκος ψυχολογικά καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θάνατο της Αμάντα και πως είναι υπεύθυνη εκείνη γι’ αυτό. Η κοπέλα καταρρέει ψυχολογικά και φτάνει να κάνει ακραίες πράξεις. Μάλιστα, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της προκειμένου να απαλλαγεί από τις τύψεις. Ο Τόνυ βρίσκεται δίπλα της συνεχώς, αλλά είναι σοκαρισμένος με τη συμπεριφορά της. Αναστατωμένη, όμως, είναι και η Νικόλ, από την απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας. Η δικηγόρος αποφασίζει να βοηθήσει τη φίλη της και έτσι επικοινωνεί κρυφά με τον Αλέξανδρο αποκαλύπτοντας του πως η Άννα δεν είναι καλά. Αμέσως εκείνος σπεύδει στο Λονδίνο για να τη συναντήσει.

Η Άννα τα χάνει από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του αγαπημένου της. Ωστόσο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τις ερωτήσεις του για το τι συμβαίνει, ενώ δεν του αποκαλύπτει ότι ήθελε να τερματίσει τη ζωή της. Παράλληλα, ο Τόνυ μετράει τις ώρες για να βρεθεί κοντά στην Τατιάνα. Ωστόσο, η αστυνομικός τον βλέπει σε φωτογραφία να φιλιέται με την Άννα σε μια δεξίωση, ενώ παράλληλα ενημερώνεται για τον φόνο της Αμάντα. Την επόμενη μέρα, ο επιχειρηματίας ταξιδεύει στην Ελλάδα. Ο ερχομός του στην Αθήνα ξαφνιάζει την Τατιάνα, η οποία είναι διχασμένη. Από τη μία η χαρά της που τον βλέπει και από την άλλη οι υποψίες σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Αμάντα Φόστερ και η φωτογραφία του με την Άννα που είδε στο facebook.

Παράλληλα, ο Άλεξ στο Λονδίνο προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει καταρρακώσει την Άννα, χωρίς όμως να παίρνει απαντήσεις. Έπειτα, όμως, από μεγάλη πίεση εκείνη λυγίζει και του εξομολογείται όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ και πως βρέθηκε νεκρή η ντίλερ του Τόνυ. Ο Αλέξανδρος σοκαρισμένος με όσα μαθαίνει την πιέζει να καταθέσει στην Αστυνομία. Εκείνη, όμως, είναι σε απόγνωση. Δεν ξέρει τι να κάνει και φοβάται πολύ για όσα θα ακολουθήσουν. Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα η Τατιάνα παρατηρεί στον Τόνυ συμπτώματα στερητικού από ναρκωτικά και τον ρωτάει ευθέως αν κάνει χρήση. Ο ίδιος, όμως, αρνείται πως κάνει χρήση γιατί ξέρει πως η Τατιάνα μπορεί να τον εγκαταλείψει για πάντα αν μάθει την αλήθεια. Μάλιστα, τότε αποφασίζει να απεμπλακεί μια και καλή για πάντα από τα ναρκωτικά και να τα βγάλει εντελώς από τη ζωή του.

Πηγή:mytv