Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού κράτησαν την υπόσχεση τους και έφεραν στην Πάτρα τον Ρώσο μεγιστάνα, Γκεόργκι Μπουρδαλόβλεφ.

Ο Ρώσος μεγιστάνας έφτασε στην Πάτρα με σκοπό να κάνει νέες μεγάλες επενδύσεις, ενώ μαζί του είχε ένα ισχυρό όπλο που θα κάνει την πόλη μας ανίκητη στον τομέα της ανάπτυξης.

Οι Στρατηγοί που μετά τον Κινέζο επιχειρηματία που είχαν φέρει πέρσι στην Πάτρα, τήρησαν και φέτος το έθιμο που θέλει πάντα λίγη ώρα πριν από την νυχτερινή ποδοράτη του Σαββάτου, να φέρνουν χρήμα και επενδύσεις σε αυτή την πόλη.

Έτσι, ξενάγησαν τον Ρώσο μεγιστάνα στους δρόμους της καρναβαλικής Πάτρας, δίνοντας του την ευκαιρία να γνωρίσει τα αξιοθέατα της πόλης και να δεχθεί τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστώ των Πατρινών.

Τους Στρατηγούς και τον Ρώσο μεγιστάνα συνόδεψαν οι Σοκοκατορίχτες που τον κέρασαν και σοκολάτα για να τον γλυκάνουν, ενώ το όλο δρώμενο που χάρισε άφθονο γέλιο και αποτύπωσε την γοητεία και την μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από την Αγίου Ανδρέου, Αράτου, Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος και κατέληξε στην Πλατεία Γεωργίου, όπου ο Ρώσος μεγιστάνας αποθεώθηκε από τους Πατρινούς.

Δείτε τα δύο βίντεο από το gnomi.gr από το όλο δρώμενο:


gnomip gr Παρέλαση Στρατηγών 2


gnomip gr Παρέλαση Στρατηγών