Οι περισσότεροι γάμοι, έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο: Το ζευγάρι επιλέγει το μέρος που θα παντρευτεί, μαζεύονται φίλοι και συγγενείς και στη συνέχεια πηγαίνουν στο πάρτι ή στο τραπέζι, όπου πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Η Ντάνι και ο Ζακ δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Όχι μόνο όσον αφορά την αγάπη τους για τη μαριχουάνα αλλά και για το πώς ήθελαν να είναι το γαμήλιο πάρτι τους και τη διάθεσή τους να μοιραστούν το πάθος τους με τους καλεσμένους.

Η Ντάνι Τζιν και ο Ζακ Γουόλτον, όμως, σκέφτηκαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα ικανοποιούσε πρώτα τους ίδιους με το ρίσκο οι καλεσμένοι να το βρουν ακραίο. Όπως μετέδωσε ο Independent, το ζευγάρι είχε ως κεντρικό θέμα του γάμου του την κάνναβη.

Και οι δύο χρησιμοποιούν την κάνναβη κυρίως για ιατρικούς σκοπούς καθώς πάσχουν από ασθένειες όπου η χρήση του φυτού και των παραγώγων του, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Έτσι, το γλυκό στο γάμο ήταν φτιαγμένο με κάνναβη, τα λουλούδια είχαν από ένα κομμάτι του συγκεκριμένου φυτού, ενώ το δώρο που έπαιρνε κάθε καλεσμένος φεύγοντας ήταν ένα πακετάκι που περιείχε μερικά γραμμάρια χασίς.

Αντί για το ανοιχτό μπαρ με ποτά οι 70 καλεσμένοι έπαιρναν συσκευασίες των δύο γραμμαρίων κάνναβης, τα οποία κάπνιζαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

«Έβλεπες ανθρώπους 70 και 80 ετών να δοκιμάζουν για πρώτη φορά και είναι χαρούμενοι», είπε η Ντάνι. Η ποσότητα της κάνναβης που χρησιμοποιήθηκε ήταν αρκετή και κοστοβόρα. Ωστόσο και σε αυτό βρέθηκε λύση μιας και η νύφη εργαζόταν σε βιομηχανία μαριχουάνας και η ποσότητα που κόστισε περίπου 6.500 ευρώ βρέθηκε μέσω δωρεών.