Όλα ντύθηκαν στα λευκά και το μεγάλο γεγονός της καρναβαλικής Πάτρας, ο Λευκός Χορός, δικαίωσε και φέτος τις προσδοκίες των πιστών του φίλων.

Σε μία υπέροχη και καρναβαλική βραδιά στην «Αποθέωση» που γέμισε από κόσμο, δεκάδες γνωστοί και επώνυμοι Πατρινοί, φίλοι του καρναβαλιού, έδωσαν το παρών στο ραντεβού που δίνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Λίγες ώρες πριν από την κορύφωση της μεγάλης γιορτής της αχαϊκής πρωτεύουσας οι Πατρινοί φόρεσαν τα λευκά τους και διασκέδασαν μέχρι το πρωί στους ρυθμούς του καρναβαλιού, σε έναν χορό που κρατάει καλά εδώ και χρόνια και είναι πλέον θεσμός για την Πάτρα.

Όμορφες παρουσίες, λαμπερές εμφανίσεις, άσπροι άγγελοι, υπέροχη μουσική ήταν μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που συνέθεσαν τον φετινό Λευκό Χορό, σε ένα event που κράτησε σε ένα υψηλό επίπεδο το κύρος, την αίγλη και την ιστορία που έχει πίσω αυτή η εκδήλωση.


Το κλου της βραδιάς, πέρα από τις δεκάδες παρέες Πατρινών που παρευρέθηκαν στον χορό, ήταν η παρουσία του Σαουδάραβα Σεΐχη που έχει φτάσει στην Πάτρα με το τεράστιο γιοτ του και ο οποίος μαζί με την παρέα του και την προσωπική του ασφάλεια, διασκέδασαν στο Λευκό Χορό δείχνοντας ότι πέρασαν υπέροχα.

Ο Λευκός Χορός, έτσι, απέδειξε για ακόμα μία χρονιά ότι αποτελεί το grande καρναβαλικό event της Πάτρας και του Πατρινού Καρναβαλιού από όλες τις απόψεις.

Δείτε φωτογραφίες: