Ξεκινά και «βουλιάζει» το κέντρο της Πάτρας από τους επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής οι δρόμοι του κέντρου της Πάτρας αρχίζουν να γεμίζουν από τον κόσμο, με δεκάδες νεαρούς και νεαρές να καταφτάνουν στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού, με τις βαλίτσες και τις τσάντες στα χέρια τους.

Στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ γίνεται χαμός από τον κόσμο που φτάνει, με τις αφίξεις των λεωφορείων να καταφτάνουν τόσο από την Αθήνα, όσο και από δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας. Από Γιάννενα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Οι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι νεαροί, φίλοι των φοιτητών που διαμένουν στην πόλη μας και οι οποίοι θα τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους και στα διαμερίσματα τους. Οι επισκέπτες με το που φτάνουν, κάνουν μία βόλτα αναγνωριστική στο κέντρο της Πάτρας.


Έτσι, αυτές τις ώρες η Ρήγα Φεραίου, η πλατεία Γεωργίου, η Αγίου Νικολάου, η Παντανάσσης και άλλοι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας έχουν ένα καρναβαλικό χρώμα, με έντονη την παρουσία των επισκεπτών του καρναβαλιού.

Το πάρτι θα ξεκινήσει από το βράδυ και μετά, ενώ το κύμα των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού αναμένεται να συνεχιστεί έως τα μεσάνυχτα.