Η ώρα πλησιάζει και η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, Όλγα Κατσάρα ετοιμάζεται να ανέβει στο άρμα της.

Η 18χρονη βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι πανέτοιμη για να ζήσει αυτή την εμπειρία και όλα δείχνουν ότι θα είναι μία από τις ομορφότερες βασίλισσες της Πάτρας στα τελευταία χρόνια.

Μέχρι ώρας άλλωστε τα έχει πάει περίφημα, διαδίδοντας το μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις εμφανίσεις της στις αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια.

Εμείς πάντως την πετύχαμε στο εργαστήρι του Καρναβαλικού Συνεργείου στο Πετρωτό, με την 18χρονη βασίλισσα να μπαίνει στο κλίμα και να βλέπει για ακόμα μία φορά από κοντά το άρμα στο οποίο θα ανέβει.

Το άρμα, παριστάνει νούφαρα και βατράχους από μία λίμνη, με την βασίλισσα να ανεβαίνει πάνω στο κεφάλι του κεντρικού βατράχου του όλου σκηνικού, εκεί όπου βρίσκεται ο θρόνος της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άρμα έχει κατασκευαστεί από τον Νίκο Λιβάνη. 


Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε, ήταν να βγει σε απευθείας ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φορώντας την ενδυμασία που θα την δούμε στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής και ανεβαίνοντας στο άρμα της, στο κεφάλι του βάτραχου.

Η μετάδοση αυτή τελικά δεν έγινε. Πάντως, η βασίλισσα ήταν πιο όμορφη από ποτέ, χαμογελαστή και με καρναβαλική διάθεση και φυσικά δεν αρνήθηκε να ποζάρει στον φακό του patrasevents.gr και του Γιάννη Σαρηγιάννη. Με μπρίο και νάζι πάντα…