Σημείο αναφοράς έχει γίνει για τους Πατρινούς ο Σαουδάραβας Σεΐχης, με το τεράστιο γιοτ που ελλιμένισε στην mega yacht του λιμανιού της Πάτρας.

Ο Κροίσος από την Σαουδική Αραβία έφτασε στην Πάτρα για να απολαύσει το φημισμένο καρναβάλι της, έχοντας μαζί του συγγενείς, φίλους και ένα μεγάλο προσωπικό που εργάζεται γι' αυτόν.

Το τεράστιο γιοτ με το οποίο έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας, έχει κεντρίσει τα βλέμματα των Πατρινών. Πρόκειται για ένα σκάφος μήκους 72.4m, που φέρει το όνομα ELEGANT 007 που κατασκευάστηκε το 2005 και έχει σχεδιαστεί από την Lally Poulia.

Το σκάφος έχει σημαία Μάλτας και το έχει πρακτορεύσει στο λιμάνι, ο Γιώργος Τελώνης. Έχει 31 άτομα προσωπικό, 15 σουίτες, ενώ παρέχει υπερπολυτελείς ανέσεις σε 30 φιλοξενούμενους.

Ο πλούσιος αυτός επισκέπτης του Πατρινού Καρναβαλιού, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα και πήγε μαζί με τους προσωπικούς του φρουρούς και την παρέα του στον Λευκό Χορό που γινόταν στην "Αποθέωση".

Ο Σεΐχης μαζί με την παρέα του που διαμένει και αυτή στο γιοτ έδειξε να διασκεδάζει και να περνάει καλά, ενώ σε κάθε του βήμα τον συνόδευαν οι φρουροί του και φυσικά δεν μπορούσε κανείς εύκολα να τον πλησιάζει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σεΐχης και η παρέα του θα μείνουν στην Πάτρα έως την Κυριακή.

Δείτε φωτογραφίες του Γιάννη Σαρηγιάννη από το εξωτερικό του σκάφους.



Μια άποψη από το εσωτερικό του σκάφους