Μια ομάδα από την Πάτρα παίρνει μέρος στον διαγωνισμό της Red Bull Greece και διεκδικεί το ταξίδι της περιπέτειας που διοργανώνει η γνωστή εταιρία.

Πρόκειται για τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι έδωσαν στην ομάδα τους το όνομα «What could go wrong». Το όνομα της ομάδας τα λέει όλα και κρύβει σίγουρα μία αισιοδοξία και μία αυτοπεποίθηση για το ταξίδι που θέλουν να κάνουν οι τρεις φίλοι. 

Η ομάδα αυτή αποτελείται από τον Αλέξανδρο Σουσάνη (φοιτητή από την Αθήνα), την Έφη Σκουτζούρη (φοιτήτρια από την Αθήνα) και την Έλλη Πετροπούλου (φοιτήτρια από το Αίγιο).

Οι τρεις φίλοι λατρεύουν τα ταξίδια. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό της Red Bull "Can you Make It" στον οποίο συμμετέχουν ομάδες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. 

Το ταξίδι ξεκινά από την Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, με προορισμό το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με την κάθε ομάδα να καλείται να ταξιδέψει χωρίς να έχει πάνω της χρήματα και κινητό τηλέφωνο, παρά μόνο κουτάκια από Red Bull για να τους δίνουν ενέργεια.

Η πατρινή ομάδα έχοντας γυρίσει ένα υπέροχο βίντεο για να διεκδικήσει την συμμετοχή της στον διαγωνισμό και να ξεκινήσει το ταξίδι της ζητάει ψήφους από όλους εσάς και όλους εμάς.

Μόνο έτσι θα έχει την δυνατότητα για να δοκιμάσει αυτή την μοναδική εμπειρία και να εκπροσωπήσει την πόλη μας και την περιοχή μας σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Δεν αξίζει να την βοηθήσουμε; Η ψηφοφορία λήγει στις 20 Φεβρουαρίου, οπότε πρέπει να βιαστούμε. Δείτε βίντεο και ψηφίστε την ομάδα από την Πάτρα εδώ. 


Red Bull Can You Make It 2018 - Team "What Could Go Wrong!" (Greece)