Χαμός έχει ξεκινήσει να γίνεται τις τελευταίες ώρες στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας, με τους επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού να καταφτάνουν κατά κύματα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ αναμένεται να είναι και αυτό το Καρναβάλι ο κύριος τρόπος με τον οποίο θα φτάνουν στην Πάτρα οι επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ήδη η κίνηση στον σταθμό έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη με την διοίκηση του Υπεραστικού να έχει προχωρήσει σε έκτακτα δρομολόγια τα οποία όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στο διήμερο της κορύφωσης της μεγάλης αυτής γιορτής της Πάτρας θα αυξάνονται συνεχώς. 

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η κίνηση αναμένεται και φέτος να κορυφωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, με τον φορέα να εκτελεί για την εξυπηρέτηση του κόσμου γύρω στα 200 δρομολόγια από Αθήνα, μόνο αυτές τις δύο μέρες.

Από την Πέμπτη όμως το Υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει προχωρήσει, σύμφωνα με τα όσα τονίζει στο patrasevents.gr o προϊστάμενος κίνησης Nίκος Μπακόπουλος, σε 70 έκτακτα δρομολόγια. 

Έκτακτα δρομολόγια έχει βάλει το ΚΤΕΛ και από την Θεσσαλονίκη για την Παρασκευή και το Σάββατο, αυξάνοντας στα 18 ως τα 20 την ημέρα.


«Τσουνάμι» επισκεπτών μέσω του ΚΤΕΛ έρχεται στο Πατρινό Καρναβάλι


Ο κόσμος που έρχεται στην Πάτρα καταφτάνει κυρίως από την Αθήνα, όμως επισκέπτες πρόκειται να δεχθεί η πόλη αυτές της μέρες μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και από άλλες περιοχές, όπως η Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, τα Τρίκαλα και δεκάδες ακόμη.

Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ βρίσκονται σε ετοιμότητα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και όλες αυτές τις μέρες θα είναι σε επιφυλακή, τόσο κατά την διάρκεια των αφίξεων προς την Πάτρα (ο κύκλος θα ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής), όσο και κατά την διάρκεια των αναχωρήσεων όταν το Πατρινό Καρναβάλι θα έχει πλέον τελειώσει (ο κύκλος θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής).

Πάντως, οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι ότι ο κόσμος που θα ταξιδέψει στην Πάτρα μέσω των λεωφορείων του φορέα αναμένεται να φτάσει τις 15 με 20.000.