«Ντου» στην καρναβαλική Πάτρα έχει κάνει εδώ και ένα 24ώρο περίπου κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.

Το κλιμάκιο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προέρχεται από την Αθήνα έχει έρθει στην Πάτρα, ξέροντας τι γίνεται αυτές τις μέρες στην πόλη, με όλο αυτό τον κόσμο που έρχεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να βγάλει «λαβράκια».

Ήδη οι ελεγκτές έχουν ξεκινήσει και έχουν προχωρήσει σε ελέγχους σε καταστήματα εστίασης στις συνοικίες και στο κέντρο της Πάτρας, ενώ αναμένεται τις νύχτες που ακολουθούν να κάνουν εξορμήσεις σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σε μπαράκια.

Το ΣΔΟΕ πρόκειται να πραγματοποιήσει ξεχωριστούς ελέγχους και σε ότι αφορά τα καρναβαλικά πληρώματα, περνώντας από μικροσκόπιο τα πάντα που αφορούν την φορολογική νομιμότητα των γκρουπ, κοιτάζοντας αποδείξεις και τιμολόγια.

Ήδη κλιμάκιο του ΣΔΟΕ πέρασε πριν από μερικές μέρες από ένα καρναβαλικό γκρουπ, χωρίς όμως να βρει κάτι αφού όλα ήταν νομότυπα. Πάντως, ειδικά για καρναβαλικά πληρώματα το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται έτοιμο για να κόψει «κεφάλια», επιβάλλοντας μεγάλα πρόστιμα, σε περίπτωση που βρει τις αφορμές στους ελέγχους που κάνει.

Γι' αυτό και τα πληρώματα έχοντας πάρει τα μέτρα τους, φροντίζουν και κοιτάζουν να είναι όσο μπορούν νόμιμα, έτσι ώστε να μην δώσουν την παραμικρή αφορμή. Υπάρχουν βέβαια και αρκετά γκρουπ που προτιμούν να ρισκάρουν, καθώς δεν τους παίρνει να κάνουν κάτι άλλο και έτσι μοιράζουν στολές σε καταγώγια και υπόγεια, σε στυλ κρυφού σχολείου, προκειμένου να μην τους πάρουν τα «λαγωνικά» του ΣΔΟΕ χαμπάρι. 

Το σίγουρο είναι ότι το ΣΔΟΕ για ακόμα μία φορά ήρθε με άγριες διαθέσεις στην καρναβαλική Πάτρα.