Γέλιο, κέφι, έμπνευση και ταλέντο ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που συνέθεσαν την βραδιά του 4ου Your Face Sound Familiar, του απόλυτου καρναβαλικού show που συνέχισε την παράδοση που έχει «κτίσει» τα τελευταία χρόνια.

Ο χώρος του BB King όπου και έγινε για πρώτη φορά φέτος, το μοναδικό αυτό event της θεατρικής ομάδας των Υποκριτών, γέμισε από κόσμο. Το πάρτι που πλέον έχει εξελιχθεί σε θεσμό στέφτηκε έτσι με απόλυτη επιτυχία με τις 10 συμμετοχές που εμφανίστηκαν στην σκηνή να κερδίζουν επάξια το χειροκρότημα των θεατών.

Οι θεατές δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια από τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων. Αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και τελικά πήρε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού ήταν ο Νίκος Καλίτσης που υποδυόμενος τον Σάκη Ρουβά ήταν απολαυστικός και μαζί με το μπαλέτο του ξεσήκωσε το κοινό. 

Ξεχώρισε φυσικά η Τίνα Τάρνερ, η Τόνια Κοκοβίκα, σε μία ακόμα υπέροχη εμφάνιση της, κερδίζοντας το δεύτερο βραβείο, ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν η Κριστίνα Αγκιλέρα, η Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου που πήρε επάξια το τρίτο βραβείο του διαγωνισμού.


8. Shake it - Σάκης Ρουβάς (Νίκος Καλίτσης)


11. Simply the best - Tina Turner (Τόνια Κοκοβίκα)7. Express (Burlesque) - Christina Aguilera (Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου)


10. Total Eclipse - Klaus Nomi (Μίλτος Παπλάς)

Το Πούλιτζερ του φετινού διαγωνισμού κέρδισε ο Μίλτος Παπλάς που ως Κλάους Νόμι πραγματοποίηση μία εμφάνιση που έκανε αίσθηση, προκαλώντας ταυτόχρονα αρκετό γέλιο στους θεατές.

Όμως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, όχι μόνοι είχαν επίπεδο, αλλά κράτησαν τον πήχη ψηλά του Your Face Sound Familiar, σε μία ατμόσφαιρα καρναβαλική και γιορτινή, όπου βασίλευσε η «τρέλα», η σάτιρα και το κέφι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον φετινό διαγωνισμό υπήρξαν αρκετές καινούργιες συμμετοχές, διαγωνιζόμενοι που πήραν για πρώτη φορά μέρος στο show,  ενώ αρκετοί από αυτούς ήταν εκτός της θεατρικής ομάδας των Υποκριτών.

Όπως για παράδειγμα ο… Σάκης Ρουβάς. Με λίγα λόγια όλα ήταν υπέροχα! Και του χρόνου…


1. Supertition - Stevie Wonder (Μάριος Μάνθος)


2. YMCA - Village People (Βασιλίνα Γιαννάκη)


3. Εμείς - Καρβέλας, Βίσση (Αφροδίτη Κωνσταντινοπούλου, Γιώργος Νταλιάνης)5. Μια βλάχα, μια παλιόβλαχα - Γιώργος Μάγγας (Παναγιώτης Δουρδούνης)


6. Ο σουλτάνος της Βαβυλώνας - Λ. Μαχαιρίτσας & Angelo Branduardi (Άρης Καρύδης)


9. Thunderstruck - ACDC (Γιώργος Νταλιάνης)


(Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το show σύντομα στο patrasevents.gr).