Με επιτυχία έγινε ο αποκριάτικος χορός του Δήμου Πατρέων προς τιμή των εθελοντών του, το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο "Αστέρια".

Ο Δήμος διοργάνωσε αυτόν τον χορό προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους δεκάδες εθελοντές που του προσφέρουν τις υπηρεσίες του σε διάφορα ζητήματα, με μόνο τους ζήλο την διάθεση για προσφορά.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης προσφοράς των εθελοντών στους κοινωφελείς σκοπούς του Δήμου, είναι ότι συνολικά ο αριθμός τους (μαζί με τους καθηγητές που διδάσκουν στα Κοινωνικά Φροντιστήρια) ξεπερνά τα 250 με 300 άτομα.

Σημαντική είναι η προσφορά των εθελοντών στον Πατρινό Καρναβάλι, αλλά και στις διάφορες διοργανώσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός. Είναι γνωστό ότι χωρίς τους εθελοντές ο Δήμος δύσκολα θα μπορούσε να οργανώσει το Καρναβάλι της Πάτρας, ενώ θα ήταν σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιήσει το Διεθνές Φεστιβάλ το καλοκαίρι.

Ο Κώστας Πελετίδης στην ομιλία του εκθείασε την προσφορά τους, ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες τους, τονίζοντας ότι ο χορός αυτός είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να τους προσφέρει, ενώ υπογράμμισε και την άρνηση του κράτους για να δώσει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους μόνιμες θέσεις εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους εθελοντές του Δήμου είναι άνεργοι και έχουν ανάγκη από εργασία. Στην βραδιά το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι και σχεδόν όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής, ενώ εκεί ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ καλεσμένοι του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


Το ευχαριστώ του Κώστα Πελετίδη στους εθελοντέςΑποκριάτικη βραδιά για τους εθελοντές του Δήμου