Το «Power of Love» το ριάλιτι αγάπης που ξεκίνησε την Δευτέρα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έχει κάτι από… Πάτρα.

Ανάμεσα στους 12 παίκτες που συμμετέχουν παίρνει μέρος και ένας Πατρινός. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεανό που συμμετέχει στο παιχνίδι που ξεκίνησε, με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Πατρινός παίκτης ψάχνει να βρει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του το ιδανικό ταίρι. Όπως αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής έχει προτίμηση στις μελαχρινές, πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, κοιτάζει πάντα τα μάτια σε μία γυναίκα και θα μπορούσε να κάνει σχέση με μία μεγαλύτερη του.

Ο Ανδρέας Ανδρεανός που είναι τραγουδιστής και έχει υπάρξει στην ζωή του μάγειρας και σεφ, σαν πρώτη εντύπωση άρεσε στο επεισόδιο που παίχτηκε, αν και οι παίκτες αντάλλαξαν μεταξύ τους αρκετές "μπηχτές". 


Σκοπός του παιχνιδιού είναι τα μέλη των δύο ομάδων (έξι άνδρες και έξι γυναίκες) να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο και να βρουν το ταίρι τους.

Στην προσπάθεια τους αυτή είναι υποχρεωμένοι να μελετήσουν το υποψήφιο ταίρι μέσα από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Το κοινό θα αναδεικνύει τους δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας που θα κερδίζουν ασυλία, ενώ οι παίκτες θα ψηφίζουν και θα αποφασίζουν ποιοι θα αποχωρούν κάθε φορά.

Οι δύο ομάδες θα μένουν στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διαφορετικούς χώρους, ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες μετά τα γυρίσματα της εκπομπής θα επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους.