Το ότι είναι ένας παίκτης με ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες, αυτό είναι γνωστό.

Το σημαντικό, όμως, για τον Νίκο Μασούρα είναι ότι έχει μία ταπεινότητα και μία σεμνότητα ως παιδί που τον βοηθά στο να μην παίρνουν τα μυαλά του αέρα.

Γι' αυτό και μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής ο νεαρός μπορεί και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Με το γκολ που πέτυχε στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Νίκος Μασούρας έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης της Παναχαϊκής που έχει σκοράρει σε αγώνα της Πατρινής ομάδας στην Football league.

Ο 17χρονος αριστερός μπακ χαφ της Πατρινής ομάδας (έχει γεννηθεί στις 15 Ιουνίου του 2011), σκόραρε και μάλιστα με ατομική ενέργεια, αποδεικνύοντας στην πράξη και όχι στα λόγια ότι είναι μεγάλο ταλέντο.


Ο πιο νεαρός παίκτης που είχε σκοράρει για την Παναχαϊκή είναι ο Κώστας Πλέγας που είχε πετύχει γκολ στον αγώνα της ομάδας του με τον Παναιγιάλειο τον Νοέμβριο του 2013, σε ηλικία 16 ετών, 6 μηνών και 29 ημερών. Ήταν, δηλαδή, μόλις ένα μήνα νεότερος από τον Νίκο Μασούρα.

Ο Μασούρας, πάντως, αποτελεί την καλύτερη δικαίωση της Παναχαϊκής για την τακτική της να στρέψει το ενδιαφέρον της στα νέα παιδιά και στα ταλέντα.

Είναι ένα παιδί που γνωρίζει το δρομολόγιο σπίτι - γήπεδο - σχολείο (καθώς είναι μαθητής του Γενικού Εσπερινού Λυκείου) και έχει στο μυαλό του την μπάλα και τίποτα άλλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κοτζάμ Κατσουράνης του έγραψε στα social media να συνεχίσει έτσι…