Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Boxing Cup της Άμυνας Πατρών που έγινε στο Star Hoops της Πάτρας, το περασμένο Σάββατο.

Τα σωματεία και οι αθλητές τους, που πήραν μέρος στο τουρνουά της Άμυνας Πατρών πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, σε μία διοργάνωση με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Το τουρνουά που έγινε υπό την αιγίδα της ΕΟΠ έδειξε για ακόμα μία φορά ότι η Πάτρα αγαπά την πυγμαχία, ενώ οι μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν για λογαριασμό των Πατρινών σωματείων απέδειξαν ότι η πόλη έχει ταλέντο και ότι το μέλλον της ανήκει.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος στις γυναίκες ξεχώρισαν οι εμφανίσεις της Εβελίνας Μαυρομάτη της Άμυνας Πατρών, της Ντίνας Μιχαλοπούλου της Πυγμής και της Αντωνίας Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής, ενώ στους άνδρες ο Παναγιώτης Βγενόπουλος, ο Άγγελος Ανατολάκης και ο Διονύσης Ψυχογιός της Παναχαϊκής.


Οι θεατές νωρίτερα από τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα από τους μικρούς που αγωνίστηκαν σε παιχνίδια spars, με αρκετούς μικρούς να ξεχωρίζουν και να δείχνουν το ταλέντο τους.

Στην διοργάνωση έγιναν 25 παιχνίδια, συμμετείχαν 50 αθλητές από 20 σωματεία και ο Μάριος Καπερώνης σε ανάρτησή του στο facebook ευχαρίστησε τους πάντες που πήραν μέρος στην διοργάνωση, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας υπό την αιγίδα της οποίας έγινε το τουρνουά.