Το καρναβάλι της Πάτρας δεν είναι μόνο έγχρωμο.

Έχει μία διαχρονική και κλασική αξία που αναδεικνύεται με έναν άψογο τρόπο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες ιδέες, μέσα από την έμπνευση και την φαντασία. Το Beau Rivage, αν μη τι άλλο, όλα αυτά τα χρόνια μας έχει αποδείξει ότι έχει φαντασία και ιδέες μέσα από τους χορούς και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Έτσι, δημιούργησε ένα από τα καλύτερα classic events της καρναβαλικής Πάτρας, παίρνοντας έμπνευση μέσα από μία ταινία του σινεμά και ένα γεγονός που είχε συγκλονίσει στα τέλη της δεκαετίας του ’40 την Αμερική.

Την ονομαζόμενη υπόθεση της μαύρης ντάλιας. Ο χορός του «The Black Dahlia» που έγινε στη Ρήγα Φεραίου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είχε στυλ, προσωπικότητα και ύφος βγαλμένο μέσα από καταστάσεις ρετρό.


Το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το μαύρο, το στυλ των αμφιέσεων ήταν κλασικό, όμως η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο αγαπημένο Beau Rivage ήταν άκρως καρναβαλική.

Κέφι στα ύψη, υπέροχη μουσική, όμορφες και δροσερές παρουσίες, αλλά και χορός μέχρι το πρωί ήταν ορισμένα μόνο από τα στοιχεία της βραδιάς, σε ένα πάρτι που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί από τα πιο επιτυχημένα classic του φετινού καρναβαλιού.

Ένα event που ήρθε στην καρναβαλική Πάτρα για να δώσει ένα άλλο ύφος, δείχνοντας ότι έχει όλες τις δυνατότητες για να γίνει θεσμός.

Για τους «ψαγμένους» καρναβαλιστές. Για αυτούς που αγαπούν τις ιδέες του Beau Rivage. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: