Δεν παίρνω πτυχίο; Καρναβάλι έχουμε, όλα γίνονται!

Το μεγαλύτερο πάρτι του φετινού καρναβαλιού της Πάτρας έχει να κάνει με τον καημό δεκάδων νέων που μένουν στο κέντρο και στα πέριξ αυτής της πόλης. Με το πτυχίο τους.

Τόσο μεγάλο καημό που τον μετέτρεψαν σε καρναβαλικό χορό, στέλνοντας μήνυμα προς όλους να γλεντήσουν τον πόνο τους. Καλά το καταλάβετε.

Πρόκειται για τη χειμερινή εκδοχή του "Δεν Παίρνω Πτυχίο Party" ή αλλιώς για το «1ο Carnival Meltdown» που έρχεται στην αίθουσα Αίγλη της Veso Mare για να δώσει ένα άλλο νόημα στις καρναβαλικές νύχτες της Πάτρας.

Αλήθεια, ποιος δεν θυμάται το "Δεν παίρνω Πτυχίο" του περασμένου καλοκαιριού; Ένα beach party που πραγματοποιήθηκε στην Πλαζ και συγκέντρωσε χιλιάδες νέους που διασκέδαζαν χορεύοντας μέχρι το πρωί!

Ε, λοιπόν το #ΔΠΠ_Party επιστρέφει, αυτή τη φορά στη χειμερινή του εκδοχή, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο χώρο της Αίγλης στη Veso Mare.

Για όσους ξέρουν είναι το απόλυτο party του φετινού καρναβαλιού, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς και τίποτα: Κέφι, χορός, μουσικάρες, φθηνά ποτά και τέλειος ήχος!

Τις μουσικές θα επιμεληθούν οι residents του "The Meltdown Project", ενώ για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, γύρω στο ξημέρωμα, θα αναλάβει τα decks ο Αθηναίος Χρήστος Αγγελόπουλος (Christos Aggelopoulos), το ένα μισό των Diskotekken, με INDIE DANCE / ELECTRO / TECHNO μουσικές για χτύπημα μέχρι το πρωί!


Όπως γράφουν οι διοργανωτές στην εκδήλωση στο facebook: "Άλλη μια εξεταστική φτάνει στο τέλος της και... Είναι Επίσημο!! Κουφάλα επιτηρητή, -όχι εσύ που μας δίνεις τις λύσεις - «Δεν θα πάρουμε πτυχίο»! Αλλά τι να λέμε τώρα; Το καρναβάλι το τρου, το Πατρινό είναι εδώ».

Πετάξτε λοιπόν στην άκρη τύψεις και αναστολές, και ελάτε να παρτάρουμε δίχως αύριο, στο απόλυτο πάρτι του φετινού Καρναβαλιού"!

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ με Ποτό ή Μπύρα

Ώρα έναρξης: 22:00!