Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του All Star Game που γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, στο «Δ. Τόφαλος».

Οι δράσεις του All Star Game έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή, ενώ το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από κόσμο την Κυριακή όπου η γιορτή κορυφώνεται.

Η κορύφωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00 με τον αγώνα Greek Stars – World Stars, όπου θα αναμετρηθούν οι παίκτες που έχουν επιλεχθεί μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία που προηγήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ.

Προπονητές των Greek Stars είναι ο Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός Superfoods) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου (ΠΑΟΚ), ενώ των World Stars ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός) και ο Παναγιώτης Γιαννάκης (Άρης).

Μεσολαβούν ο διαγωνισμός τρίποντων (στην αρχή του αγώνα) και ο διαγωνισμός καρφωμάτων (στο ημίχρονο) σε μία ατμόσφαιρα εορταστική και μαγευτική.

Η βραδιά, πάντως, θα ξεκινήσει λίγο πιο νωρίς με μουσική συναυλία, προθερμαίνοντας την ατμόσφαιρα για την μεγάλη αναμέτρηση που αναμένεται να προσφέρει θέαμα και ευχάριστες στιγμές.


Σημειώνουμε ότι το απόγευμα του Σαββάτου γίνεται ο αγώνας των παικτών με αναπηρικό αμαξίδιο, μία ξεχωριστή εκδήλωση του All Star Game που περνάει σίγουρα το δικό της μήνυμα, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ των Rising Stars και του All Time Stars όπου το μέλλον του μπάσκετ αναμετριέται με τις κλασικές αξίες του αθλήματος και του ένδοξου παρελθόντος.

Σημειώνουμε ότι κατά την διάρκεια του διημέρου γίνονται φιλανθρωπικές δράσεις, με επισκέψεις σε ιδρύματα και συλλόγους, ενώ μεγάλος χορηγός του All Star Game που επιστρέφει και πάλι στο μπασκετικό προσκήνιο είναι η ΕΚΟ. To εισιτήριο για την Κυριακή είναι στα 10 ευρώ, ενώ το Σαββάτο η είσοδος στις δράσεις του All Star Game είναι ελεύθερη.