Χαμός έγινε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης σε έναν ακόμα γάμο που έλαβε χώρα στην καρναβαλική Πάτρα, λίγη ώρα μετά τον παραδοσιακό, της Γιαννούλας της Κουλουρού.

Μιλάμε φυσικά για τον βλάχικο γάμο του Τάσου και της Γκόλφως, σε ένα από τα events που έκλεψαν την παράσταση στο κέντρο της Πάτρας. Οι δύο γαμήλιες πομπές, αυτές του γαμπρού και της νύφης συναντήθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και στη συνέχεια κατέβηκαν προς την Πάτρα, κερδίζοντας τα βλέμματα και τις επευφημίες των Πατρινών που εύχονταν στους δύο νεόνυμφους καλούς απογόνους.

Η πομπή συνόδεψε τη νύφη και τον γαμπρό που ήταν μέσα στην γαμήλια - κλασική αντίκα και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον έρωτα τους, ενώ από πίσω οι… βλάχοι και οι βλαχοπούλες τους επευφημούσαν.

Το δρώμενο κατέληξε στο Disco Room που διοργάνωσε αυτό το event, με την γαμήλια πομπή να μπαίνει στο μαγαζί και το μυστήριο να γίνεται στη σκηνή που είχε στηθεί ενώπιον δεκάδων μαρτύρων.

Το αποκορύφωμα του γαμήλιου γλεντιού έγινε όταν εμφανίστηκε η Έφη Θώδη που απογείωσε το κέφι του κόσμου, σε ένα από τα ωραιότερα δρώμενα της Τσικνοπέμπτης.

Δείτε εδώ και άλλες φωτογραφίες