Η πολυαναμενόμενη συναυλία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού, πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας στο κοινό της Πάτρας, τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, δεν ήταν άλλος από τον Μάρκο Μάρκοβιτς, ο οποίος μαζί με την Brass Band ανέβηκαν στη σκηνή και με τη μουσική τους ξεσήκωσαν τους θεατές που είχαν κατακλύσει την πλατεία Δροσοπούλου.

Ο κορυφαίος Σέρβος τρομπετίστας, βρέθηκε στην Πάτρα ανήμερα της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου και χάρισε μια απίστευτη βραδιά σε όσους έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση.

Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης, χαρακτηρίζεται για το μοναδικό ταλέντο που έχει να μεταδίδει με τη μουσική του όλο το πνεύμα της παράδοσης των Ρομά των Βαλκανίων, αλλά και για το ταπεραμέντο του να ξεσηκώνει το κοινό που τον παρακολουθεί.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το live:


Marko Markovic Brass Band Concert Patras Greece 08/02/18

Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Γυναίκες και άνδρες, μικροί και μεγάλοι, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο, αποθεώνοντας τον Μάρκο Μάρκοβιτς και τη μπάντα του.

Και εκείνοι με την σειρά τους, όμως, έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους στο κοινό. Κατέβηκαν από την σκηνή, χωρίς να σταματήσουν να παίζουν τα όργανά τους και έγιναν ένα με τον κόσμο, που δεν σταμάτησε να διασκεδάζει ούτε στιγμή.

Μια όμορφη κίνηση, που σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια. Δείτε:


Η «χάλκινη» πνευστή μπάντα του Marko Markovic Brass Band στην Πάτρα


Μετά το τέλος της συναυλίας, η βραδιά συνεχίστηκε με ένα πάρτι, που "έκλεισε" με μοναδικό τρόπο το event.

Τη σκυτάλη στο μουσικό κομμάτι, πήρε ο dj, ο οποίος με καρναβαλικά και άλλα κομμάτια, απογείωσε τη βραδιά.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία Δροσοπούλου, είχε την ευκαιρία να "γνωρίσει" διαφορετικά μουσικά ακούσματα, να χορέψει, να γελάσει, να φάει και να πιει.

Οι Πατρινοί έζησαν μία βραδιά απόλυτης διασκέδασης και οι φωτογραφίες και τα βίντεο του patrasevents.gr το αποδεικνύουν...


Πάρτυ του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 στην πλατεία Δροσοπούλου