Το πιο ξεχωριστό, το πιο ανατρεπτικό, το πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο πάρτι επιστρέφει στο φετινό καρναβάλι και ένα είναι σίγουρο... έχουμε να δούμε πολλά.

Η θεατρική ομάδα ''Υποκριτές'' διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το ''Your Face Sounds Familiar", το απόλυτο πάρτι των μεταμφιέσεων που προκαλεί άφθονο γέλιο στους θεατές.

Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, από όλα τα είδη της μουσικής "συναντιούνται" στο Bb King για ένα και μόνο βράδυ. Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, εφοδιαστείτε με μπόλικη ενέργεια, γιατί η νύχτα αναμένεται μεγάλη και άκρως διασκεδαστική.

Μεγάλα ονόματα θα παρελάσουν μπροστά σας, χαρίζοντάς σας στιγμές απείρου κάλλους!


Ποιος μπορεί να ξεχάσει το 2017 όταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η Ρένα Βλαχοπούλου, εμφανίστηκαν στο ίδιο show με την Ariana Grande και τους Kiss;

Ή το 2016, όταν ο Αzis, η Lady Gaga, o John Τravolta και η Nargis, τραγούδησαν στο ίδιο κοινό;

Οι ανατρεπτικές μεταμφιέσεις και οι ιδιαίτερες ερμηνείες από τους συμμετέχοντες, που θα δείτε φέτος, αναμένεται να αφήσουν για άλλη μια φορά εποχή.

Σημείωση: Στο τέλος της βραδιάς, η εμφάνιση με την μεγαλύτερη βαθμολογία, πέρα από τις εντυπώσεις, κερδίζει και το πρώτο βραβείο.

Μην κανονίσετε τίποτα άλλο για την ερχόμενη Τρίτη. Στις 21:30 το βράδυ συντονιζόμαστε με Bb King, γιατί ξεκινάει το 4ο Your Face Sounds Familiar!

Δείτε τους τρεις πρώτους του περσινού show:


11. Kiss – I was made for Lovin’ you (Παπλάς Μιλτιάδης, Γιώργος Ροδης, Γιώργος Κυριακοπουλος)


14. Άντζελα Δημητρίου Lady Jumbo & Ladyoules – Ποια Θυσία (Τόνια Κοκοβίκα)


7. Γιάννης Πουλόπουλος - Άγαλμα (Νίκος Κωνσταντακόπουλος – Θάνος Cherys)