Ετοιμαστείτε για την κορυφαία βραδιά του Καρναβαλιού στην Πάτρα!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο W Events για να "κοκκινίσει" το Ρίο.  Το event που δίνει κάθε χρόνο το πιο έντονο χρώμα στην πόλη... είναι ο "Κόκκινος Χορός"!

Τις τελευταίες ημέρες της καρναβαλικής περιόδου επιβάλλεται να φορέσετε κόκκινα και να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί!

Ο "Κόκκινος Χορός" αναμένεται και φέτος να ξεχωρίσει! Το ραντεβού με την διασκέδαση έχει δοθεί για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο W Events για μια βραδιά "φωτιά"!

Το Bacardi θα είναι εκεί για ακόμη μια φορά για να δώσει τον ρυθμό του. Απολαμβάνοντας ένα υπέροχο Βacardi Mojito η βραδιά θα κυλήσει μαγικά...

Η νυχτερίδα της Bacardi ξέρει να απογειώνει τη διασκέδαση...

Ρούμι, Καρναβάλι και Κόκκινος Χορός μόνο στο W Εvents!


Το event αυτό τα έχει όλα στο "Κόκκινο"... φαγητό, άφθονο αλκοόλ, ενώ οι djs Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος, που θα αναλάβουν τη μουσική, υπόσχονται να ξεσηκώσουν τους πάντες σε ένα ξέφρενο χορό, με κυρίως καρναβαλικά τραγούδια.

Μια κόκκινη λάβα αναμένεται να ξεχυθεί στο W Events και να παρασύρει όλους όσοι βρεθούν στο πέρασμα της, σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Ο "Κόκκινος Χορός" για ακόμα μια χρονιά θα είναι το κορυφαίο γεγονός των ημερών στην πόλη και δεν θα πρέπει να λείψει κανείς... για μια βραδιά διασκέδασης στο πιο έντονο χρώμα του Καρναβαλιού!

Βρες την πρόσκληση που θα σε "κοκκονίσει" όχι από ντροπή, αλλά από το τρελό ξεφάντωμα και γίνε μέλος αυτής της μεγάλης παρέας που ξέρει να διασκεδάζει.

Τα σημεία πώλησης είναι:

Evathlon total fitness, Marmelada, Τρελή Ροδιά, Wind Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών και W/Events.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 6937315184, 6937424647 και 6937299434.

Γιατί το "Κόκκινο" ταιριάζει στο Καρναβάλι της Πάτρας... και όταν συνδυάζεται με το Χορό, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!