Τσικνοπέμπτη για την Πάτρα = Σουβλάκι και Καρναβάλι. Με βάση αυτή την ισότητα, η Οργανωτική Ομάδα του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 κατάφερε να διοργανώσει μια απολύτως επιτυχημένη πολυδιάστατη εκδήλωση την ημέρα-γιορτή για όλους τους Πατρινούς!

Από νωρίς το πρωί, οι δρόμοι της πόλης είχαν κατακλυστεί από κόσμο και μυρωδιές από ψητά. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσει την Πάτρα ο προσκεκλημένος του +πληρωματικού Μάρκο Μάρκοβιτς και η μπάντα του. Οι διοργανωτές βγήκαν βόλτα με τους Σέρβους φιλοξενούμενους τους στην πόλη, οι οποίοι είχαν μαζί τους και τα μουσικά τους όργανα, δείχνοντας πως μπήκαν κατευθείαν στο κλίμα της ημέρας.

Το απόγευμα, η Οργανωτική Ομάδα του +πληρωματικού είχε δώσει ραντεβού τους καρναβαλιστές στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και Τριών Ναυάρχων. Από εκεί, ξεκίνησε μια ξεχωριστή καρναβαλική πομπή με αυτοσχέδια κρουστά και πνευστά μουσικά όργανα, η οποία συμπαρέσυρε με το κέφι της τους Πατρινούς στην πλατεία Δροσοπούλου, όπου ακολούθησε η δωρεάν συναυλία του κορυφαίου στην Ευρώπη Σέρβου τρομπετίστα.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η πλατεία είχε αρχίσει να κατακλύζεται από κόσμο και ο Μάρκο Μάρκοβιτς με την Brass Band ανέβηκαν στη σκηνή. Ο κορυφαίος Ευρωπαίος τρομπετίστας κατάφερε με το ταπεραμέντο του να ξεσηκώσει το κοινό που γέμισε την πλατεία. Διαφορετικά μουσικά ακούσματα, χορός, γέλια, ποτά, μπύρες και σουβλάκια ήταν τα συστατικά για μία βραδιά απόλυτης διασκέδασης.