Μέχρι τις 6 το απόγευμα ήταν στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας ο Γιώργος Βελισσάρης και όπως είπε στον κόσμο που ήταν κάτω από την σκηνή που είχε στηθεί, θα έμενε και… μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, αν δεν είχε δουλειά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής των πανηγυριών και της δημοτικής παραδοσιακής μουσικής που έχει όλα αυτά τα χρόνια καταφέρει να φτιάξει το δικό του κοινό και τους δικούς του fans που σε κάθε ευκαιρία τον ακολουθούν, θα πήγαινε αμέσως στην Λαμία, όπου εκεί είχε μία ακόμα εμφάνιση.

Νωρίτερα, όμως και από τις 2 έως τις 5 το απόγευμα, αυτός και οι μουσικοί του είχαν απογειώσει τον κόσμο που βρέθηκε στο Νότιο Πάρκο και που πραγματικά είχε «βουλιάξει» από την κοσμοσυρροή.

Η καλή μέρα βλέπετε, ο Βελισσάρης, τα δωρεάν σουβλάκια και η μπύρα, χορηγία που είχε εξασφαλίσει ο δήμος, ήταν ένα δέλεαρ για πολλούς για να βρεθούν στο Νότιο Πάρκο, το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, σε ένα λαϊκό γλέντι που δεν είχε προηγούμενο.


Ο Γιώργος Βελισσάρης στο patrasevents.gr

Όταν βέβαια το patrasevents.gr έφτασε στο Νότιο Πάρκο ο κόσμος είχε φύγει και μαζί με αυτόν τα στελέχη της δημοτικής αρχής, οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι επίσημοι που χόρευαν το μεσημέρι με τους υπολοίπους και είχαν απομείνει μόνο οι «πιστοί».

Όπως συνηθίζει ο Γιώργος Βελισσάρης έμεινε παραπάνω από το προβλεπόμενο στην συναυλία (το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν έως τις 5 το απόγευμα), ενώ στο κλείσιμο του ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός παίζοντας με τον κόσμο και φωνάζοντας «Πελετίδης, ολέ».

Του χρόνου, μάλιστα, όπως είπε θα είναι και πάλι στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, ανήμερα Τσικνοπέμπτη. Ίδωμεν…


Τσικνοπέμπτη με Γιώργο Βελισσάρη στο Νότιο Πάρκο της ΠάτραςΤο κλείσιμο της συναυλίας στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας