Η Άμπι και ο Κάλεν Χίαρν περιγράφουν τους εαυτούς τους ως φωτογράφους περιπέτειας. «Ταξιδεύουμε μ’ αυτοκίνητο στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, κυνηγώντας όμορφα μέρη και μεγάλες περιπέτειες!

Ειδικευόμαστε σε φωτογραφήσεις γάμων σε εξωτερικό χώρο…» γράφουν στον ιστότοπό τους. Και χάρη σ’ αυτούς, μπορούμε να έχουμε μια αίσθηση του τι σημαίνει να παντρεύεσαι στο κενό, σε ύψος 120 μέτρων απ’ το έδαφος.


Στην άκρη μιας χαράδρας, στην έρημο Μοάμπ, στην πολιτεία της Γιούτα, είναι τοποθετημένο ένα δίχτυ, το Spacenet. Γιατί εκεί συχνάζουν λάτρεις «επικίνδυνων» σπορ, όπως paraglyding, base-jumping και άλλων συναφών. Κυρίως, γιατί εκεί γίνεται το GGBY (Gobble Gobble Bitches Yeah), η ετήσια συνάντηση ισορροπιστών σε σκοινί (και μαζεύει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτού του σπορ στην Αμερική).

Το 2016, η Κιμ κι ο Ράιαν αρραβωνιάστηκαν πάνω στο Spacenet. Ένα χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν πάνω στο Spacenet. To GGBY 2017 ξεκίνησε την εβδομάδα των Ευχαριστιών, του Thanksgiving, ακριβώς την επομένη του γάμου της Κιμ και του Ράιαν κι ο γάμος ήταν το εναρκτήριο event. Το ζεύγος φωτογράφων Abbi and Callen Hearn ήταν εκεί για να τραβήξει τις φωτογραφίες του γάμου. Εκατόν είκοσι δύο ολόκληρα μέτρα πάνω από το έδαφος.