Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει να επενδύει πολλά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως όταν έρθουν οι περιφερειακές εκλογές θα υπάρξει στήριξη προς το Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα και τους συνεργάτες του.

Που το συμπεραίνει κανείς αυτό; Πέρα από τις «μουρμούρες» που έχουν ακουστεί στο πολιτικό παρασκήνιο, το είπε ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πετώντας το μπαλάκι στον κ. Κατσιφάρα.

Αναφερόμενος στο έτος έναρξης των κατασκευών για το φυσικό αέριο στην περιοχή (το 2020), τόνισε: «Ελπίζω να πάμε μαζί, εγώ θα είμαι, για να εγκαινιάσουμε το έργο». Η κυβέρνηση φαίνεται να επενδύει ανοικτά στην επανεκλογή του Απόστολου Κατσιφάρα.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης έδειξε να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξαγγελία του Χρήστου Σπίρτζη για το έργο του φράγμα Πείρου - Παραπείρου που τόνισε ότι την διαχείριση του όλου θέματος μπορεί να την αναλάβει εφόσον το θέλει η Περιφέρεια.

Αφήστε που ο κ. Κατσιφάρας, σε ένα από τα ευτράπελα που έγιναν στο Παλαιό Πτωχοκομείο κατά την διάρκεια της ομιλίας του, «ανέβασε» τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατά λάθος βέβαια. Εκτός πια αν ξέρει κάτι περισσότερο. Ο πρωθυπουργός πάντως γέλασε με την ψυχή του...