Ένα από τα μεγαλύτερα πυγμαχικά γεγονότα της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για το τουρνουά που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το σωματείο της Άμυνας Πατρών και ο δάσκαλος της ομάδας, ο Μάριος Καπερώνης.

Φέτος οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο «Star Hoops», στην Περιβόλα και σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο Μάριος Καπερώνης, μιλώντας στο patrasevents.gr, πρόκειται για το καλύτερο «Boxing Cup» που έχει γίνει ποτέ.

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι αναμετρήσεις του στο main event, με 25 αγώνες ανάμεσα σε πρωταθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών που υπόσχονται αρκετό θέαμα και σασπένς πάνω στο ρινγκ.


«Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν είκοσι σωματεία από όλη την Ελλάδα, με ορισμένους από τους καλύτερους αθλητές του. Οι αναμετρήσεις που έχουμε κλείσει είναι από τις καλύτερες που μπορούν να γίνουν σε τέτοιου είδους τουρνουά και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος που θα έρθει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια από κοντά θα μείνει ικανοποιημένος από το θέαμα που θα δει» τονίζει ο Μάριος Καπερώνης.

Να σημειωθεί ότι πριν από το κύριο πρόγραμμα της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες spars, ενώ το τουρνουά είναι υπό της αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Δείτε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων και τα ζευγάρια: