Ύψιστη τιμή και περηφάνια αισθάνεται όλη η οικογένεια του ΑΣ Ανδρεία, μετά την διάκριση της Ανδριανού Αναστασίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, καταλαμβάνοντας την 5η Πανευρωπαϊκή θέση, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή της σε Πανεπιστήμιο της αρεσκείας της.

Τη σκυτάλη παίρνει η Φρόκου Θεοδώρα, μέλος πλέον της Εθνικής ομάδας εφήβων νεανίδων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τυνησία. Μετά την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου στο βαθμολογούμενο g1 της Αθήνας, καλείται από την Ελληνική Ομοσπονδία στην εθνική ομάδα.

"Μόνο περηφάνια αισθανόμαστε συνολικά για τις επιτυχίες των προπονητών μας Ανδριανού Γεωργίου και Μπατζής Ανδριάνας.

Μέσα σε λίγα χρονιά λειτουργίας κατάφεραν να φέρουν μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό άλλα και εθνικό επίπεδο.  Ευχαριστούμε όσους πιστεύουν στην μεθοδική δουλειά που επιτελείται στον Σύλλογο και λυπούμαστε ταυτόχρονα για τα δεκάδες ταλέντα που χτίσαμε άλλα σε μια νύχτα χάθηκαν εξαιτίας των γονέων τους. Καλή επιτυχία στην αθλήτρια μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τυνησία 9 -13 Απριλίου 2018 και πιστεύουμε σε μια διάκριση, αφού θα έχουμε δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για τον στόχο αυτό" αναφέρεται σε ανακοίνωση του Α.Σ. Ανδρεία.