Στην ΒΙΠΕ Πατρών βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την PATRAS S.A (Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών ΑΕ) και θα έχει συνάντηση με τους εργαζομένους.

Στη συνέχεια ενδέχεται να επισκεφτεί και ορισμένες άλλες βιομηχανίες που βρίσκονται στην ΒΙΠΕ. Κατόπιν θα έχει συνάντηση με τους υπουργούς της κυβέρνησης που συμμετέχουν στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, αλλά και με στελέχη και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις 19:30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στο κτίριο του παλαιού Πτωχοκομείου, στην Ακτή Δυμαίων, απέναντι από τον χώρο όπου διεξάγεται το συνέδριο.

Με την ομιλία του πρωθυπουργού θα κλείσουν οι εργασίες του συνεδρίου, ενώ την ίδια ώρα θα υπάρχουν έντονες κινητοποιήσεις στην Ακτή Δυμαίων από τον δήμο της Πάτρας και τα σωματεία που θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας.

Να σημειωθεί σε ότι αφορά την αιφνίδια επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ΒΙΠΕ ότι ο Σύνδεσμος των Βιομηχάνων, φέρεται να είναι δυσαρεστημένος αφού κανείς δεν ειδοποίησε τα μέλη του για τον ερχομό του πρωθυπουργού και έτσι δεν προγραμματίστηκε καμία συνάντηση μαζί του.