Βελισσάρη ο δήμος, Μάρκοβιτς τα πληρώματα!

Ο +πληρωματικός Κρυμμένος Θησαυρός φέρνει την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα έναν από τους μεγαλύτερους τρομπετίστες του κόσμου, τον Μάρκο Μάρκοβιτς, στο πλαίσιο της δράσης του «Αλλαγή Πνεύσης - Ό,τι λάμπει είναι χαλκός».

Μαζί με τον Μάρκοβιτς θα είναι και η χάλκινη πνευστή του μπάντα, με τους καρναβαλιστές των πληρωμάτων να διοργανώνουν την δική τους καρναβαλική πομπή που θα καταλήξει στην πλατεία Δροσοπούλου, εκεί δηλαδή που θα γίνει η μεγάλη συναυλία.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το post του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού: «Μία δράση για όλους τους συμμετέχοντες και φίλους του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018!

Αυτή η Τσικνοπέμπτη θα είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες! Όλα θα ξεκινήσουν με καρναβαλική πομπή στους δρόμους της Πάτρας, η οποία θα καταλήξει στις 9 το βράδυ στην πλατεία Δροσοπούλου με μία μεγάλη συναυλία!

Καλεσμένος του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού είναι ο Μάρκο Μάρκοβιτς, ο κορυφαίος τρομπετίστας από τη Σερβία με το μοναδικό ταλέντο να μεταδίδει με τη μουσική του όλο το πνεύμα της παράδοσης των Ρομά των Βαλκανίων.

Μαζί του, η «χάλκινη» πνευστή μπάντα του Marko Markovic Brass Band».


VIRUS - Marko Markovic BRASS BAND