Μέσα σε ένα υπέροχο κλίμα, πολλοί φίλοι και αθλητές παρευρέθησαν στην όμορφη αυτή γιορτή του Α.Σ. Γλαύκου.

Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεοφάνης Νιάρος καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στην συνέχεια κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα του συλλόγου από την δημιουργία ως τις μέρες μας, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους και να έχουν πολλές επιτυχίες οι αθλητές το νέο έτος.

Μετά την σύντομη ομιλία του προέδρου, τον λόγο έλαβε ο Έφορος του συλλόγου μας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου και αφού απεύθυνε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους και τους αθλητές για μια καλή χρονιά, αναφέρθηκε με την ιδιότητά του ως Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής Τοξοβολίας Νοτιοδυτικής Ελλάδος, στον μεγάλο Πανευρωπαϊκό αγώνα που θα διεξήχθη στην Πάτρα τέλος Ιουνίου με διοργανωτή την Ε.Ο.Τ. και ζήτησε από τους αθλητές και τους φίλους του συλλόγου, την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα αυτό μέσω του εθελοντισμού, πράγμα για το οποίο υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές μας, ζητώντας μάλιστα περισσότερες πληροφορίες.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν κατά το έτος 2017 ο κ. Νιάρος έκοψε την πίτα του συλλόγου μας με το φλουρί να πέφτει σε μια φίλη του συλλόγου, ενώ ανάρπαστα έγιναν τα πολλά και πλούσια εδέσματα που έφεραν φίλοι και αθλητές, κλείνοντας έτσι μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση.