Η κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού πλησιάζει και τα αποκριάτικα parties διαδέχονται το ένα το άλλο.

Πριν φορέσετε, λοιπόν, τη στολή σας και ξεχυθείτε στους δρόμους της Πάτρας το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς, επιβάλλεται να περάσετε από το καλύτερο event που διοργανώνεται αυτή τη περίοδο.

Ο δρόμος οδηγεί στο Ρίο...

Για μια ακόμη χρονιά ο "Κόκκινος Χορός", υπόσχεται τρελό ξεφάντωμα, μέχρι το πρωί!

Το πιο high energy party του καρναβαλιού, δίνει ραντεβού την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο W Events και σας περιμένει να βάλετε στη βραδιά, τη δική σας... κόκκινη πινελιά!


Ρίξτε κάτι κόκκινο επάνω σας, πάρτε την παρέα σας και πηγαίνετε στον χορό-θεσμό της Πάτρας, που αναμένεται για μια ακόμη χρονιά, να γράψει ιστορία στο Πατρινό Καρναβάλι.

Η βραδιά θα τα έχει όλα. Νόστιμο φαγητό, άφθονο αλκοόλ, ενώ το πιο hot δίδυμο του Καρναβαλιού, οι djs Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος, που θα αναλάβουν τη μουσική, υπόσχονται να παρασύρουν τους θαμώνες σε ένα ξέφρενο χορό, με ανεβαστικά και κυρίως καρναβαλικά τραγούδια.

Το W Events αναμένεται να "βουλιάξει" από το κόκκινο ποτάμι που θα κατευθυνθεί προς τον χώρο του, με πολύ κέφι και διάθεση για ξενύχτι.


Αν είσαι "κόκκινος" τύπος και σου αρέσει να διασκεδάζεις μέχρι τελικής πτώσης, μην το πολυσκέφτεσαι! 

Ο "Κόκκινος Χορός", θα βάλει και φέτος "φωτιά" στην Πάτρα! Κρίμα δεν είναι να λείπεις;

Προμηθεύσου την πρόσκληση που θα σε βάλει στο party και είσαι έτοιμος για τρελό ξεφάντωμα. Προσοχή όμως, επειδή η βραδιά αναμένεται για άλλη μία φορά sold out, κινήσου άμεσα!

Τα σημεία πώλησης θα είναι:

Evathlon total fitness, Marmelada, Τρελή Ροδιά, Wind Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών και W/Events (Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες τις προσεχείς ημέρες).

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 6937315184, 6937424647 και 6937299434.


Δείτε τον πανικό που επικράτησε πέρυσι: