Η Αρετή Κετιμέ έχει θέσει υποψηφιότητα στον εθνικό τελικό της Eurovision 2018 για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού στην Πορτογαλία.

Μιλώντας «Στη φωλιά των Κου Κου» και στον Γιάννη Πουλόπουλο αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για την απόφαση της συμμετοχής της, λέγοντας:

«Πολύς κόσμος μου λέει «καλά κάνεις», άλλοι μου λένε «όχι δεν ταιριάζεις». Το τραγούδι μας έχει παραδοσιακούς ήχους, παραδοσιακές φωνές, σαντούρια, λαούτο, νταούλι, τρομπόνι, φλογέρα, κλαρίνο. Έχουμε πάρα πολύ ωραίους στίχους που μιλούν για τον ήλιο. Το τραγούδι μας λέγεται «Μην ξεχνάς τον ήλιο» και αντίστοιχα στα αγγλικά «Don’t forget the sun». Στην παρέα μας έχουμε 4 κορίτσια που θα κάνουν φωνητικά και άλλο ένα κορίτσι που θα κάνει τη νοηματική».

Σε ότι αφορά τους όρους που έχει θέσει η ΕΡΤ στις δισκογραφικές εταιρείες και τα χρήματα που ζητά δήλωσε:

«Και εμείς τελευταία στιγμή μάθαμε αυτό το γεγονός. Δεν γνωρίζω γιατί η αλήθεια είναι ότι εμείς ασχολούμαστε κυρίως με τη μουσική και όσον αφορά την παραγωγή και τα χρήματα που έχουμε ξοδέψει για να το στήσουμε όλο αυτό. Ευχόμαστε να γίνει κάτι και όλοι να μπορέσουν να συμμετέχουν στον εθνικό τελικό δίνοντας αυτά τα χρήματα. Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο, αλλά ελπίζω να γίνει για όλους μας.»


Βίντεο: zappit