Ιδρύθηκε στην Πάτρα ένα νέο καλλιτεχνικό σωματείο το "VOCAL ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΤΡΑΣ", που έχει μεν ιστορία 7 χρόνων αλλά μόλις τώρα πήρε την νομική υπόσταση σωματείου.

Πραγματοποίησε το Σάββατο 27-1-2018 την πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του. Τα μέλη του, αφού ενημερώθηκαν από την πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής Κατερίνα Πολυμενάκου, που είναι ο εμπνευστής και πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας, προχώρησαν σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, σε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Την Τρίτη 30-1-2018 συγκλήθηκε από τον σύμβουλο Γεώργιο Γεωργόπουλο το Δ.Σ στην πρώτη του συνεδρίαση και
συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  • Πρόεδρος: Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος
  • Αντιπρόεδρος: Γεωργόπουλος Γεώργιος
  • Γραμματέας: Γκόβας Παναγιώτης
  • Ταμίας: Χειλάκου Βασιλική
  • Μέλος: Αναγνώστου Λαμπρινή

Υπενθυμίζουμε ότι το νεοϊδρυθέν Σωματείο “VOCAL ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΤΡΑΣ”, πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στις 23-12-2017 στο Θέατρο “ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ”, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Κατερίνας Πολυμενάκου και συμμετείχαν το “Παιδικό φωνητικό σύνολο VOCAL”, το “Γυναικείο φωνητικό σύνολο VOCAL Femmes” και το “Μεικτό φωνητικό σύνολο VOCAL”, τα οποία απέδωσαν jazz, κλασσικές και παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες
μελωδίες από όλο τον κόσμο, με εξαιρετική επιτυχία.

Στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία συμμετείχε ως προσκεκλημένη η «BelCantes νεανική χορωδία Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πάτρας» υπό την διεύθυνση της μαέστρου της Έλενας Δρουκοπούλου.