Ο Πάνος Αργιανίδης προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τις δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά, είχε βγει στο DOT όπου είχε πει στους Θανάση Αναγνωστόπου και Νάνζυ Ζαμπέτογλου πως με τη Σάρα Εσκενάζυ είχε “παιχτεί” φλερτ.

«Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα Εσκενάζυ. Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει», είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ο Πάνος Αργιανίδης στο DOT.

Στη συνέχεια, μίλησε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, προσπαθώντας να μαζέψει τις δηλώσεις του, κάνοντας έτσι μια “κωλοτούμπα”.

Η Σάρα Εσκενάζυ, έπειτα, βγήκε και αυτή με τη σειρά της στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” και ήταν έξω φρενών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, ήταν καλεσμένος σήμερα στο DOT, όπου “άδειασε” τον μάνατζερ ράγκμπι: «Δεν νομίζω να υπήρξε φλερτ! Καμία σχέση… Ήταν ένα κόλπο για να τραβήξει τα βλέμματα».


Ο Αναγνωστόπουλος "αδειάζει" Αργιανίδη για τις δηλώσεις για τη Σάρα