Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Κων/νος Θεοδωρόπουλος, από το χώρο της εκπαίδευσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κων/νος Γιαννόπουλος, η υπεύθυνη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κα. Σ. Χριστοπούλου, ο Δ/ντής του ΠΕΚ Πατρών και σχολικός σύμβουλος πληροφορικής κ. Σπ. Παπαδάκης, ο καθηγητής ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Δημ. Καπογιάννης, διευθυντές σχολείων και συνάδελφοι από την Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας.

Επίσης παραβρέθηκαν η κα. Γ. Γαλιφοπούλου, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Πελετίδη και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Α. Αθανασόπουλου, ο Διευθυντής και η Υποδ/ντρια του Ινστιτούτου Εργασίας και Απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας κ.κ. Σπ. Αντωνίου και Β. Γεωργοπούλου. Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας κ. Ανδρέας Ζέρβας στη σύντομη ομιλία του επικεντρώθηκε στον εκπαιδευτικό και στον κοινωνικό ρόλο των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Η Δ/νση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.