Σε συνέντευξη της Στη Φωλιά των Κου Κου, η Ελευθερία Ελευθερίου λύνει τις απορίες μας γύρω από τη συμμετοχή της στο Survivor που η ίδια διέψευσε…

«Άντε πάλι με τον Άγιο Δομίνικο. Εδώ ωραία δεν είναι; Έγινε μια προσέγγιση από το κανάλι. Δεν ήταν ποτέ κάτι σίγουρο ότι θα έφευγα. Αυτό. Δεν τα βρήκαμε και τέλος. Είχαν γίνει και πέρυσι συζητήσεις και όλο αυτό.»

«Στη Eurovision ήμουν 45 κιλά. Τώρα, άσε, δεν μου μπαίνει το φόρεμα. Θες να ρωτήσεις για αυτό γιατί με ρώταγες και πριν; Τώρα είμαι 55 κιλά. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Από ένα σημείο και μετά κάπου είχα ξεφύγει», λέει η Ελευθερία Ελευθερίου, ως προς τα κιλά που έχει πάρει έκτοτε.

Η τραγουδίστρια παραδέχεται ακόμα πως:«Με έχει φλερτάρει γυναίκα. Νομίζω πως σε όλες έχει τύχει», ενώ δηλώνει πως αν μάθαινε πως ο σύντροφος της είναι bisexual δεν θα είχε πρόβλημα. «Δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα αν μάθαινα ότι ο σύντροφος μου είναι bisexual. Από τη στιγμή που έχει επιλέξει ο άλλος να είναι μαζί σου, δεν με ενδιαφέρει τι επιλογές μπορεί να είχε στο παρελθόν.»


Βίντεο: zappit