Η Όλγα Κατσάρα, η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, η κοπέλα που μέσα από την παρουσία της θα διαφημίσει την μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης σε όλη την Ελλάδα, το είχε σαν όνειρο από μικρή.

Να φτάσει κάποτε η στιγμή, σαν μεγαλώσει, και να φορέσει το στέμμα της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού. Όχι από ματαιοδοξία ή αποβλέποντας σε κάποια προσωπική της φιλοδοξία. Όσοι γνωρίζουν ότι η νεαρή κοπέλα που κλείνει τα 18 και περπατά στα 19 της, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, ευγενικό και καλοσυνάτο που όμως όταν χορεύει είναι σαν να της βγαίνει ένας άλλος εαυτός.

Η φλόγα που ίσως να κρύβουμε όλοι μέσα μας. Ο λόγος λοιπόν που ονειρευόταν να γίνει βασίλισσα είναι γιατί ζούσε μέσα σε αυτό από κούνια. Από νηπιακή ηλικία έβγαινε στο καρναβάλι και όπως όλα τα παιδιά απορροφούσε καταστάσεις μέσα από αυτό.


Τώρα λοιπόν που μεγάλωσε, έχοντας καταφέρει σημαντικά πράγματα και διακρίσεις στον χορό, αλλά και σπουδάζοντας στην Πάντειο Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες, καταφέρνοντας να γράψει καλά στις πανελλήνιες εξετάσεις το περασμένο καλοκαίρι, είπε να προσπαθήσει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Έκανε την αίτηση και επιλέχτηκε ανάμεσα σε 24 υποψήφιες. Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr τόνισε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που ανάμεσα σε τόσες κοπέλες ήμουν εγώ που επιλέχθηκε για τη θέση της Βασίλισσας φέτος.

Ήταν κάτι που πραγματικά φανταζόμουν από μικρή και το ήθελα. Αυτό που με έκανε να δηλώσω συμμετοχή ήταν η αγάπη μου για το θεσμό του Πατρινού καρναβαλιού και η έντονη επιθυμία μου να πρεσβεύω το πνεύμα του».


Η Όλγα ξέρει τον ρόλο και τις δυσκολίες που μπορεί να έχει αυτός: "Πιστεύω πως είμαι πανέτοιμη, έχοντας την κατάλληλη προετοιμασία για αυτό". 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το patrasevents.gr και ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Σαρηγιάννη είχε εντοπίσει εδώ και μήνες την Όλγα Κατσάρα, ξεχωρίζοντας για τον «αέρα», τα ταμπεραμέντο της και την φωτογένεια που εκπέμπει.

Πλέον τώρα θα την δούμε στις αθηναϊκές τηλεοράσεις και στα ΜΜΕ, ενώ το Πατρινό Καρναβάλι βρήκε σε αυτή το φρέσκο και όμορφο πρόσωπο που αναζητούσε.