Με έναν ξεχωριστό τρόπο και σε έναν ιδιαίτερο χώρο έκοψε την πίτα του το Παράρτημα Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που αποφάσισε να ντύσει με παιδικά χαμογέλα μια τέτοια εκδήλωση.

Το  πρωί της Τέταρτης, η πρόεδρος της Εταιρείας Νατάσα Ράγιου, τα μέλη Νίκος Καραχανίδης και Λαμπρινή Τσακαλώζου, παρουσία της Βάσως Μεντζελοπούλου, ιδρυτικού στελέχους και αειθαλούς χορηγού της Αντικαρκινικής Πάτρας, επισκέφτηκαν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, μετά από συνεννόηση με την διοικήτρια Βασιλική Γεωργιοπούλου. Εκεί τους υποδέχτηκαν  τα διοικητικά στελέχη του νοσοκομείου, οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι, οι μικροί ασθενείς με τους γονείς τους και η εκπρόσωπος του συλλόγου της περιοχής «Παναγία Γηροκομίτισσα» Κωνσταντίνα Τσαγκαρά-Γαλάνη.


Σε μια συγκινητική και συνάμα χαρούμενη τελετή έκοψαν την πίτα που ευλόγησε ο εφημέριος της Ι.Μ Αλεξιωτίσσης πατήρ Παναγιώτης Μπαχράς και αντάλλαξαν ευχές. Ακολούθησε επίσκεψη στα δωμάτια των μικρών ασθενών, μοιράστηκαν δώρα ενώ η παρουσία ενός κλόουν σκόρπισε  χαμογέλα χαράς στα παιδιά.

Το Καραμανδάνειο αποτελεί για την περιοχή μας μοναδική εστία ανακούφισης και προσφοράς για τους μικρούς αγγέλους και του αξίζει κάθε προσπάθεια τιμής και συμπαράστασης από κάθε φορέα της πόλης.