Τη σύλληψη του Στέλιου Διονυσίου μετά το περαστικό με τροχονόμο στο κέντρο της Αθήνας σχολιάζει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ξεκινώντας το κείμενό του με τη φράση «Λευτεριά στο Στέλιο ρε!!!», συνεχίζει: «Πέραν της πλάκας, κάτι που δεν αναφέρεται σε κανένα ρεπορτάζ, το οποίο δεν είναι απαραιτήτως ελαφρυντικό, αλλά ίσως δικαιολογεί τη στάση του (σχεδόν) πάντα ψύχραιμου Στέλιου, είναι ότι βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο γιατί είχε δύσπνοια και ήταν πολύ αγχωμένος.

Φαντάσου να καίγεσαι να πας στο νοσοκομείο γιατί αισθάνεσαι (μέσα στον πανικό σου) ότι πεθαίνεις και ξαφνικά βλέπεις παντού κορδελίτσες στους δρόμους που απαγορεύουν τη διέλευση των αυτοκινήτων και μια διαδρομή 5 λεπτών (που σου φαίνεται αιώνας ούτως ή άλλως) πρέπει να την κανεις μια ώρα, μεσα στην κίνηση και τα στενά...

Είσαι εν βρασμώ, δεν έχεις καθαρή σκέψη, ενδεχομένως θα την κάνεις την απερισκεψία!

Λες και δεν είχε άλλη δουλειά, και είπε να τα βάλει με τους αστυνομικούς για να περάσει η ώρα και να δει επιτέλους πώς είναι το αυτόφωρο εκ των έσω...

Ποιος, ο Στέλιος, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ και δεν έχει δώσει σε κανέναν δικαίωμα να πει το παραμικρό για το χαρακτήρα του!

Στη δική μου περίπτωση, αν πχ. είχε να κάνει και με τα παιδιά μου, δεν θα σταματούσα για το Θεό τον ίδιο....

Στέλιο, κράτα γερά, ερχόμαστε με το Γρηγόρη να σου φέρουμε τσιγάρα, καθαρά εσώρουχα και σάντουιτς...».