Σε «πυρετό» προετοιμασιών βρίσκονται τα μέλη του Καρναβαλικού Συνεργείου της Πάτρας, ετοιμάζοντας τα άρματα που θα παρουσιάσει ο Δήμος, στο τελευταίο διήμερο των Καρναβαλικών παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος στο patrasevents.gr, φέτος τα καινούργια άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι τρία.

Το πρώτο θα είναι ο ζητιάνος και άπορος Βασιλιάς Καρνάβαλος, το δεύτερο θα έχει να κάνει με την βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού και ένα ακόμα που θα έχει να κάνει με το θέμα του Παιδικού Καρναβαλιού.

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού θα ανέβει φέτος σε ένα άρμα, με βατράχια, νούφαρα και λίμνες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, όπως άλλωστε και αυτό του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Πέρα από τα τρία καινούργια άρματα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού τα μέλη του Καρναβαλικού Συνεργείου προχωρούν σε εργασίες ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης δέκα περίπου ακόμα παλιότερων αρμάτων που θα εμπλουτίσουν την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Το μειονέκτημα για φέτος σε ότι αφορά την προετοιμασία του Καρναβαλικού Συνεργείου για την μεγάλη γιορτή της Πάτρας είναι το μικρό χρονικό διάστημα του Καρναβαλιού.

Πάντως, η λίστα των αρμάτων που θα κατέβουν στην παρέλαση της μεγάλης Κυριακής θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Δήμο, την τελευταία εβδομάδα του Πατρινού Καρναβαλιού. Σε λίγες μέρες από τώρα δηλαδή...