Σε μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση ο Σύλλογος Απανταχού Λεοντιτών Αχαΐας «Ο Άγιος Ανδρέας» πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, με ευχές για μία καλή χρονιά και δύναμη σε όλους.

Ο σύλλογος του Λεοντίου, ένας ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος με αρκετά μέλη που αγαπούν το χωριό τους και το έχουν πάντα στην καρδιά τους, είτε ζουν κοντά, είτε μακριά από αυτό, έκοψε την πίτα του μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θάνος Καρπής, εκπρόσωποι άλλων δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου και εκπολιτιστικών συλλόγων των γύρω χωριών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε από το Σύλλογο πως βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών του δημοτικού σχολείου του χωριού και μάλιστα πρόσφερε κατόπιν συνεννόησης με το δάσκαλο, ένα τραπέζι πιγκ πογκ για να μυηθούν οι μικροί μαθητές στο άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο του Λεοντίου έχει αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα φέτος απέκτησε νηπιαγωγείο, αλλά και δασκάλους πληροφορικής και αγγλικών, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη ότι το χωριό έχει ζωή, αλλά και μέλλον μπροστά του.


Μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν ο Νίκος Σκούτας του Επαμεινώντα μέλος του συλλόγου και Λεοντίτης που ζει μόνιμα εδώ και χρόνια στον Καναδά, έστειλε τις ευχές του σε live μορφή μέσω βίντεο - κλήσης σε όλους τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας την νοσταλγία και την αγάπη για το χωριό του.

Τυχερή της βραδιάς, πάντως, ήταν η κυρία Ευγενία που της έτυχε το φλουρί, κερδίζοντας ως δώρο ένα τάμπλετ που πρόσφερε ο σύλλογος. Και του χρόνου με υγεία σε όλους!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: