Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Με την έναρξη του 2018, ενάμιση χρόνο μετά την ίδρυση της ''Cantelena'' θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε αρχικά που αγκαλιάσατε το εγχείρημά μας! Μπορούμε -ήδη- όλοι μαζί να υπερηφανευτούμε για τα σημαντικά επιτεύγματά μας: οι χορωδίες μας έχουν καταφέρει να γίνουν ευρέως γνωστές και ιδιαιτέρως αγαπητές στην πόλη της Πάτρας, χαίρουν θαυμασμού και εκτίμησης, έχουν πανελλήνια δράση, εμφανίστηκαν στο εξωτερικό, δημιούργησαν χορωδιακό Φεστιβάλ και διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό. Είναι ένας συγκινητικός απολογισμός, για όλα τα μέλη μας, που μας δίνει δύναμη να οραματιστούμε και να δουλέψουμε για υψηλότερους καλλιτεχνικούς στόχους!

Προγραμματίζοντας τις επόμενες δράσεις των τμημάτων μας, σας ενημερώνουμε πως ξεκινά μια νέα φάση ακροάσεων, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε νέα μέλη, να συμμετάσχουν στα χορωδιακά μας σχήματα και να μοιραστούν μαζί μας τις συγκινήσεις της μουσικής μας πορείας. Οι ακροάσεις θα γίνονται για συμμετοχή σε όλες τις χορωδίες μας: Προπαιδική-Παιδική-Μικτή, αλλά και για τα υπό ίδρυση σχήματα ενηλίκων.

Να τονίσουμε πως δεν προαπαιτούνται μουσικές γνώσεις ή χορωδιακή εμπειρία για τα νέα μέλη μας. Είναι δε, γνωστό ότι η συμμετοχή σε μία χορωδία προσφέρει πολλαπλά κοινωνικά και πνευματικά οφέλη και αποτελεί μία δράση οικονομικά φιλική σε όλους.  

Cantelena Χορωδία: Μαιζώνος 159 τηλ.: 2610 273668".