Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας (Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α.) που έγινε στο συνεδριακό κέντρο της Αγοράς Αργύρη, την Τρίτη 23-01-2018 και ώρα 19:00.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α. κ. Δημήτρης Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που ανέπτυξε το σωματείο το προηγούμενο έτος και ευχα-ρίστησε το Δήμο Πατρέων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις υπόλοιπες εθελοντικές ομά-δες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας για την άριστη συνεργασία.

Την πίτα ευλόγησε ως εκπρόσωπος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, ο Πανοσιο-λογιότατος Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πατρέων κ. Παναγιώτης Μελάς και κ. Διονύσης Πλέσσας, από την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας ο κ. Νίκος Γυφτάκης και ο πρώην επίτιμος Πρόξενος της Γερμα-νίας κ. Γεώργιος Αμπατζής. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία παρευρέθησαν, ως εκπρόσω-πος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας ο πυραγός Μάνθος Κυρίτσης, ο υποδιοικη-τής της 6ης ΕΜΑΚ επιπυραγός Αργύρης Φαλίδας, ο υποδιοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού επιπυραγός Βασίλης Μαρτζάκλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταε-τούς Υποχρέωσης Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Γιώργος Οικονομόπουλος και άλλοι αξιωματικοί. Από την Ελληνική Αστυνομία παραβρέθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Γεώργιος Μιχαλόπουλος. Παρόντες ήταν επίσης και εκπρόσωποι πολλών εθελοντικών ομά-δων της Πάτρας.


Τα φλουριά κέρδισαν από την Πατριωτική Πολιτοφυλακή ο Ιωάννης Καψής και έλαβε ως δώρο ένα τάμπλετ και το μέλος του Σωματείου Μαρία Άντζελα Πανουργιά η οποία έλαβε ως δώρο μια φωτογραφική μηχανή.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α. ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς του: το αρτοποιείο «Αρτοπαράδοση» (Αγ. Νικολάου 39, Σαραβάλι) για τη χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την καφετέρια «Avenue» Αφοί Μουλαγιάννη για τη χορηγία των αναψυκτικών.