Το σχολείο της Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας συμμετείχε στην εκδήλωση που έγινε από τον σύλλογο Καλών Τεχνών Πάτρας, Κωστής Παλαμάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2017 παρακολούθησαν μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο χώρο της Αγοράς Αργύρη, που διοργάνωσε ο σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Πάλαμάς», με στόχο την ανάδειξη του Ολυμπιακού ύμνου του συμπολίτη μας Κωστή Παλαμά ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκε video του συγγραφέα κ. Θεόδωρου Μαλλιά το οποίο ανέδειξε το πνεύμα του ολυμπισμού, ενώ ακολούθησε σχετική εισήγηση για την καθιέρωση της Πάτρας ως διεθνούς πόλης του Ολυμπιακού ύμνου.

Την στήριξη τους κατέθεσαν αθλητικοί φορείς της πόλης μας και σχετικό χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ανδρέας Ζέρβας, που παρέλαβε τιμητική διάκριση για το σχολείο. Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ακόμα ευκαιρία εξωστρέφειας και επαφής των εκπαιδευομένων με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους».