Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Η επόμενη περιπέτειά σου πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα, όμως προσπάθησε να διακρίνεις τα πιο σημαντικά γεγονότα από εκείνα που μπορεί να είναι απλώς ενδιαφέροντα. Η επιθυμία σου για μία αλλαγή και νέες εμπειρίες σε εμπνέει να κάνεις ένα μεγάλο άλμα σήμερα και να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει… Συγχαρητήρια για την απόφασή σου να γίνεις πιο τολμηρή. Θα σου βγει σίγουρα σε καλό. Απλώς να είσαι σίγουρη ότι όταν προσγειωθείς από αυτό το άλμα θα πέσεις σε ένα ασφαλές μέρος. Ίσως αυτό να είναι η αγκαλιά του αγαπημένου σου, το οποίο φρόντισε να κάνεις μέρος του σχεδίου σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν σου αρέσει να βγαίνεις έξω από τα νερά σου, όμως σήμερα αυτή η εξέλιξη μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι πολύ ευχάριστο επαγγελματικά και οικονομικά. Σε θέματα σχέσεων φαίνεται ότι σήμερα θα ξεπεράσεις τα όρια, όμως αυτό δεν είναι πάντοτε κακό. Είσαι ελκυστική και ο ερωτισμός σου δεν κρύβεται. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη θα επανέλθουν στη σχέση σου. Αν είσαι single, σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που αναζητείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα που θέλεις να κάνεις σήμερα. Θα ακολουθήσεις λοιπόν το φορτωμένο σου πρόγραμμα, όμως δεν θα είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, ο επίμονος Άρης εισέρχεται στο 7ο Οίκο των Συνεργασιών σου, απαιτώντας από εσένα να ακυρώσεις τα προσωπικά σου σχέδια, και να αφοσιωθείς στην εργασία σου. Είναι πολύ πιθανό να ενισχύσεις τη σχέση σου με κάποιον συνάδελφο. Έχεις πολύ πάθος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και θα το μεταφέρεις και στον αγαπημένο σου. Στα οικονομικά σου λίγη προσοχή, μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδεχομένως να είσαι στα όριά σου σήμερα στα επαγγελματικά σου, όμως υπομονή θα κερδίσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Υπάρχει περίπτωση κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου να σου δημιουργήσει ένταση. Μην αφήσεις να σε επηρεάσει και να χαλάσει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να μην ξύσεις παλιές πληγές και κινήσου αργά και μεθοδικά. Οργανώσου καλύτερα στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Παρόλο που οι ευθύνες σου δεν θα εξαφανιστούν έτσι απλά, εσύ είσαι έτοιμη σήμερα να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει. Δυστυχώς, η σημερινή ενεργειακή μετατόπιση μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη και διαρκής όσο θέλεις, όμως θα δεις σύντομα να «διαλύονται» οι πρόσφατες συναισθηματικές καταιγίδες, ανοίγοντας χώρο για ευχαρίστηση. Να θυμάσαι ότι τη ζωή σου πρέπει να τη ζήσεις σαν να είναι ένα παιχνίδι, οπότε κοίταξε να ευχαριστηθείς και λιγάκι. Ωστόσο απέφυγε τις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πνεύμα σου είναι ανήσυχο και θα μπορούσες να μπεις στη διαδικασία να κόψεις τα δεσμά που σε συγκρατούν. Λύσε διαφωνίες με άτομα από το εργασιακό ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα αισθανθείς αμέσως πολύ καλύτερα. Είναι σημαντικό στην παρούσα φάση της ζωής σου να μην έχεις «εχθρούς», ούτε να είσαι τσακωμένη με άτομα κοντινά σε εσένα, συνάδελφοι, συγγενείς κλπ. Στα οικονομικά σου υπάρχει αισθητή βελτίωση, όμως έχεις ακόμη δρόμο.

ΖΥΓΟΣ
Μια αλλαγή στο ενεργειακό πεδίο γεμίζει τη ζωή σου με ένα ρεύμα ατελείωτης δραστηριότητας, απαιτώντας από εσένα να περάσεις γρήγορα από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Δεν υπάρχει ποτέ μια θαμπή στιγμή, ενώ ο δυναμικός Άρης ταξιδεύει μέσα από το 3ο Οίκο των Διαταραχών για τις επόμενες επτά εβδομάδες. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι χαμένη, η αισιοδοξία σου κυριαρχεί και πιστεύεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Όσο πιο γρήγορα βάζεις ρεαλιστικά όρια στο πρόγραμμά σου, τόσο περισσότερο θα είσαι σε θέση να περάσεις απολαυστικές ημέρες αφιερωμένες σε εσένα το επόμενο διάστημα. Η επιλογή της ποιότητας σε σχέση με την ποσότητα σου προσφέρει την μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Συνοδοιπόρος σε όλα αυτά θα είναι ο σύντροφός σου και αν είσαι single θα στο πλευρό σου θα έχεις φίλους και συγγενείς. Στα οικονομικά σου θα δεις βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύπλοκες συζητήσεις σχετικά με την ανταλλαγή χρημάτων, την αντιστοίχιση των χρονοδιαγραμμάτων ή τη συνεργασία σε ένα έργο ενδέχεται να απαιτούν υψηλό επίπεδο ευελιξίας από μέρους σου. Ευτυχώς, μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένους πόρους ή να αναπτύξεις νέες συμφέρουσες ιδέες, την ώρα που ο ισχυρός Άρης μετακινείται μέσω του 2ου Οίκου σου, φέρνοντας τα οικονομικά θέματα στο προσκήνιο. Αν και οι αντιλήψεις άλλων ανθρώπων για εσένα θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη ή πιο δύσκολη, το θέμα είναι πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Άλλαξε όσα δεν μπορείς να αποδεχτείς και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Η ψυχολογία σου θα ανέβει και αυτό θα συμβάλλει σε βελτίωση της προσωπικής σου ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύο καρπούζια σε μία μασχάλη δεν χωράνε, για αυτό σήμερα όλα τα θέματα που έχεις να χειριστείς είναι πολλά περισσότερα από όσα μπορείς. Διαχώρισε τα πράγματα και βάλε προτεραιότητες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Ευκαιρία να αναλάβεις πρωτοβουλία και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για όσα σε προβληματίζουν. Προσοχή όμως, μπορεί οι προσδοκίες σου να μην ικανοποιηθούν. Τακτοποίησε όποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας αδικαιολόγητος αριθμός εργασιών μπορεί να γεμίσει ακόμη περισσότερο το ημερολόγιό σου σήμερα. Ωστόσο, η ικανότητά σου να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, θα σε βοηθήσει για να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, έχεις πολλά να πεις και ακόμη περισσότερα να δείξεις. Μην βιαστείς όμως, εσύ ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για όλα. Στα οικονομικά σου προγραμμάτισε καλύτερα τις υποχρεώσεις σου για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχεις μία ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα, αλλά θα κουραστείς αρκετά. Θα ανταμειφθείς όμως για τους κόπους σου και αυτό θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει πολύ και στα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό για να μπορέσεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που σήμερα το πρόγραμμά σου δεν είναι φορτωμένο, εσύ έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο για τα επαγγελματικά σου. Ευτυχώς, διαθέτεις ήδη ένα πρακτικό σχέδιο δράσης που χαράσσει τη μακροχρόνια άνοδο σου στην κορυφή της καριέρας σου. Ωστόσο, η άμεση παρουσία του παρορμητικού Άρη στο 10ο Οίκο σου δημιουργεί μια δυσάρεστη σύγκρουση μεταξύ της στρατηγικής σκέψης και της άμεσης δράσης. Παρ ‘όλα αυτά, μην εγκαταλείψεις το όνειρο να κάνεις αυτό που θέλεις, το οποίο θα έχει θετική επιρροή και στα οικονομικά σου. Έτσι, με αποφασιστικότητα κινήσου και στα αισθηματικά σου.