Φόβο και τρόμο έχουν πάθει οι γυναίκες που διαμένουν στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και των δρόμων γύρω από το Σκαγιοπούλειο, με έναν επιδειξία που κατά καιρούς κάνει την εμφάνιση του.

Ο επιδειξίας αυτός, σύμφωνα με τις περιγραφές των γυναικών, δείχνει να είναι ιδιαίτερα θρασύς, χωρίς κανείς να ξέρει που μπορεί να φτάσει. Το τελευταίο περιστατικό που έγινε με αυτόν πρωταγωνιστή, τρόμαξε ιδιαίτερα μία νεαρή κοπέλα.

Η κοπέλα αυτή εργάζεται σε καφετέρια της πλατείας Υψηλών Αλωνίων και τις προάλλες γυρίζοντας το βράδυ από την εργασία της στο σπίτι της, είδε έναν άγνωστο άνδρα να την ακολουθεί.

Όταν αντιλήφτηκε ότι την ακολουθούσε από την πλατεία, χωρίς να αλλάζει δρόμο τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σε κάποια φάση ο άνδρας αυτός προσπάθησε να την πλησιάσει, οπότε εκείνη ξεκίνησε να τρέχει, προλαβαίνοντας την τελευταία στιγμή να μπει στην πολυκατοικία και να κλείσει την πόρτα.

Ο άνδρας έφτασε γρήγορα στην πολυκατοικία αφού είχε τρέξει ξοπίσω της με σκοπό να την φτάσει και βλέποντας την από το τζάμι της πόρτας είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν μπροστά της.

Το συμβάν τρόμαξε την κοπέλα που από τότε έχει σταματήσει να επιστρέφει μόνη από την δουλειά της στο σπίτι, μέσα στη νύχτα.