"Στο Γάμο του Καραγκιόζη"
2018 +Πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Η στιγμή για την πρώτη ΦΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ του +πληρωματικου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 πλησιάζει και οι πόρτες της ιστορικής Αchaia Clauss θα ανοίξουν για να την αγκαλιάσουν. Αυτή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις της οινοποιίας πλούσιες δράσεις που θα αφορούν μικρούς και μεγάλους, μέλη +πληρωμάτων και μη.

Τα πληρώματα του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 θα πάρουν μέρος σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια στους εξωτερικούς χώρους της ιστορικής οινοποιίας. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία είτε να γνωρίσουν πως παίζεται ο Κρυμμένος Θησαυρός είτε να πάρουν μέρος σε άλλες παράλληλες δράσεις.

Στόχος μας είναι οι δράσεις της Κυριακής να μην έχουν ως αποδέκτες μόνο τους διαγωνιζόμενους αλλά και εκατοντάδες οικογένειες, παρέες και παιδιά που δεν παίρνουν μέρος στον +πληρωματικό. Γι’ αυτό και σας προσκαλούμε στους χώρους της Αchaia Clauss για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι και να περάσουμε μαζί με έναν εναλλακτικό τρόπο το πρωινό της Κυριακής.

Επιθυμούμε να έρθει το κοινό της πόλης πιο κοντά στην πολιτιστική του κληρονομιά. Γι’ αυτό και την Κυριακή η ιστορική οινοποιία Achaia Clauss θα «ανοίξει» τους τρεις νέους μουσειακούς χώρους που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της. Πρόκειται για το «Κελάρι 9» που ενσωματώθηκε με το «Αυτοκρατορικό Κελάρι», τη «Βίλλα Κωνστάντζα» που φιλοξενεί το αρχείο της οινοποιίας, και οι πέτρινες αποθήκες στις οποίες συγκεντρώθηκαν τα παλιά μηχανήματα οινοποίησης πλαισιωμένα.

Ο Χρήστος Καλπουζάνης θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους παίζοντας το έργο «Ο Γάμος του Καραγκιόζη» σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ενώ, στους εξωτερικούς χώρους, θα υπάρχουν σημεία για πικ-νικ. Επιπλέον, οι μεγάλοι θα μπορούν να πάρουν μέρος σε γευσιγνωσία κρασιού.
Στον χώρο της Αchaia Clauss, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να υπάρχουν και να παρέχονται δωρεάν ποτό και φαγητό ώστε να μην τους λείπει τίποτα στην εναλλακτική Κυριακάτικη εκδρομή τους.