Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αιφνιδίασε και την παρουσιάστρια, όταν κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους αναφέρθηκε στη διαμάχη Παπαγιάννης Παυλίδου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι συνόδευσε τη Σοφία Παυλίδου στο ΚΑΤ, ενώ τόνισε πως αν ο Μάνος Παπαγιάννης ζητήσει συγγνώμη μπορεί να αλλάξουν πολλά.

«Τη Δευτέρα της πρεμιέρας ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου, γιατί είμαι φίλος της και θέλω να την στηρίξω σε αυτό. Πήγαμε το πρωί σε μια ιατροδικαστή και μετά πήγαμε στο ΚΑΤ. Είδα τη Σοφία θιγμένη και δεν μου άρεσε αυτό.

Είμαστε 15 χρόνια και είμαστε μεγάλη παρέα που την αγαπάμε. Η Σοφία μας έχει φροντίσει όλους πάρα πολύ καλά. Αν σκοτώσεις μύγα σου λέει και η μύγα έχει ψυχούλα. Είναι τέτοιος παιδί. Για να φτάσει να κάνει μήνυση σε έναν άνθρωπο σημαίνει ότι υπήρξε βία.

Εάν της ζήταγε ένα συγγνώμη τώρα ο Μάνος, θα ήταν βάλσαμο για όλους. Χτες μιλήσαμε και μου λέει «Ένα συγγνώμη θα ήθελα». Για την ίδια είναι δύσκολο, έχει και δυο παιδιά στην εφηβεία.

Υπάρχει θυμός και πρέπει να φύγει από τη μέση αυτό. Γι’ αυτό θεωρώ ότι ένα συγγνώμη προσωπικό στο τηλέφωνό της θα ήταν βάλσαμο. Κι επειδή την ξέρω τη Σοφία, πίστεψέ με, θα λυθεί».


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αιφνιδιάζει: "Εγώ πήγα τη Σοφία Παυλίδου στο ΚΑΤ"!